Blog

SUPER IDEJE ZA “URADI SAM” NOVOGODIŠNJE POKLONE

Najveći broj nas ima običaj da uvek kupuje poklone iako su najlepši darovi oni koje napravite sopstvenim rukama. Pogledajte ideje koje smo pripremili za vas i ove godine oduševite drage osobe nekim ručnim radom. Možete napraviti ceo poklon ili samo deo kako biste kupljenu stvar upotpunili na originalan način. Uključite decu za veću zabavu.

Flašica za vodu

Za više kliknite ovde

 

Šolja za kafu ili čaj

 

Za više kliknite ovde.

 

Podmetači za čaše

Probajte da se zabavite praveći ove divne podmetače. Umetnost na delu. Iznenadićete se koliko je jednostavno, samo pripremite sve što je potrebno. Za uputstvo kliknite ovde.

Šoljice za kafu ili čaj

Obične, jednobojne šoljice su poput praznog platna – strpljivo čekaju da im posvetite malo vremena i ukrasite ih po svom ukusu i proglasite ih najdražim šoljicama. Za uputstvo kliknite ovde

Sat

Ovo je samo jedan primer sata koji možete da napravite. Uz malo mašte možete da iskoristite različite detalje, čak i fotografije ili dečije crteže. Nema potrebe za skupim i luksuznim ukrasima kad su ono što dom čini udobnim zapravo kreativne dekoracije koje ste sami stvorili. ovde.

Novogodišnje kugle

Nema potrebe za skupim i luksuznim ukrasima kad su ono što dom čini udobnim zapravo kreativne dekoracije koje ste sami stvorili. Za uputstvo kliknite ovde.

Svecnjak

Na jednostavan nacina napravite dekorativni svećnjak. Za uputstvo kliknite ovde.

Teglu za slatkiše

Obične staklene teglice pretvorite u zgodnu ambalažu za slatkiše. Za uputstvo kliknite ovde.

Povezane objave