Načini plaćanja i dostava

USLOVI ISPORUKE

Naružbina

Robu možete poručiti preko web prodavnice

Kreativni Hobi  se obavezuje da ce:  

                                                        roba narucena do 12h biti poslata istog dana, a isporučena sledećeg dana

                                                        roba narucena posle 12h biti poslata sledeceg radnog dana, a isporučena narednog radnog dana

                                                        roba narucena subotom i nedeljom biti poslata u ponedeljak

Privatnost podataka i zaštita prava potrošača
Pogledajte više »

Plaćanje

Isporuka artikala se vrši po uplati na tekući račun ili otkupninom kod kurirske službe. Za uplatu na tekući račun napisaćemo vam predračun. Rok za uplatu naručenih proizvoda je naznačen na predračunu i u okviru roka važnosti predračuna i isporuke. Roba se isporučuje po uplati predračuna. U slučaju uplate a nemogućnosti isporuke naručenih artikala zbog naše greške uplaćeni iznos Vam se vraća u celosti u roku do 3 dana.

Isporuka

Pošiljke kupljene na našoj web prodavnici isporučuju se kurirskom službom Aks  po važećem cenovniku i u skladu sa njihovim radnim vremenom. Imajte u vidu da se ponekad dešavaju kašnjenja sa isporukama, u slučaju da Vam se isporuka ne izvrši u narednih 72 sati od prijema našeg obaveštenja, budite ljubazni i kontaktirajte nas kako bismo mogli da intervenišemo.Isporuka pošiljki se radi isključivo na teritoriji republike Srbije.

Troškove transporta za iznos manji od 10000,00din kupljenih artikala snosi kupac a preko 10000,00din Kreativni Hobi . Cena transporta za pošiljke do 1kg je trenutno 350,00din. Troškove transporta plaćate prilikom pruzimanja pošiljke. Ukoliko roba koju ste naručili nije raspoloživa, naša je obaveza da Vas o tome obavestimo i ponudimo odgovarajuću zamenu ukoliko je to moguće.

U slucaju da kupac ne preuzme robu u dogovorenom vremenu te je potrebna ponovna dostava,kupcu ce se obracunati dvostruki troskovi dostavljanja  sa obaveznom uplatom na racun pre slanja paketa.

Povart ili zamena za drugi proizvod

Mogu se dogoditi slučajevi gde će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom roku. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj. prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža), vrši se povrat novca kupcu ili zamena uz doplatu za neki drugi artikal.

Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima UZ FISKALNI RAĈUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:

Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok je 14 dana od prijema robe od kurira. U tom roku kupac ima obavezu da o tome obavesti trgovca pozivom na broj 011/319 62 68 , zatim na slanje kupljenog artikla na adresu (PRVE PRUGE 37P,Beograd-Zemun 11080) Kupac će na ovu adresu poslati:

– Artikal koji vraća

– Napisan na papiru razlog vraćanja

Po prijemu ovako poslate robe služba KH će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija znacajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na email prodaja@kreativnihobi.com . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Za sve nejasnoće i dodatne informacije obratite se na tel. 011/319 6268 ili na mail prodaja@kreativnihobi.com. Hvala na poverenju