Blog

Napravite jastuče – poklon za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je idealan dan da se pokaže ljubav i naklonost prema voljenoj osobi. Ponekad, najbolji su oni pokloni koji dolaze od srca a ne oni koji se kupuju u radnjama. Planiranje i kreiranje ličnog poklona je jako zabavno i nikada se ne zaboravlja. Lični poklon govori mnogo o vašoj ljubavi prema osobi kojoj ga darujemo.

Romantični jastuk za voljenu osobu. Originalni način da voljenoj osobi uputite romantičnu poruku!

Jastuk koji Vi sami oslikate svakodnevno će biti vidljiv na krevetu ili kauču voljene osobe. Izaberite citat, napišite posvetu, nešto što samo vama znači – uvereni smo da će znati ceniti trud koji ste uložili.

Potreban materijal:

-jastuk ili jastučnica

flomaster za tekstil ili liner za tekstil

Jastuk ili jastučnicu  koji se oslikava prethodno treba oprati. Tom prilikom ne dodavati omekšivač,štirak ili neki drugi aditiv. Nakon crtanja flomasterom ili linerom ostaviti boju da se osuši na vazduhu a potom fiksirati peglom oko 3 minuta preko tanke tkanine. Ovako fiksirana boja trpi mašinsko pranje do 60 ºC. Metalik i fluoroscentne boje su nakon fiksiranja otporne na pranje do 40 ºC. Osnovne nijanse mogu se medjusobno mešati radi postizanja novih tonova. Boje su namenjene za prirodne materijale:pamuk, lan i mešavine do 20% sintetike.

 

 

Vaš Kreativni Hobi tim!

Povezane objave